Vești despre Michael Schumacher. Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

04 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Vești despre Michael Schumacher. Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Brawn a venit cu informații noi și, din fericire, de această dată veştile sunt bune.

Deși, în ultima perioadă, presa a făcut o serie de speculaţii cu privire la faptul că fostul pilot nu şi-ar putea folosi picioarele, Brwon a declarat, într-un interviu acordat pentru BBC News, că starea de sănătate a Schumacher arată “semne încurajatoare”.

“Sunt semne încurajatoare în ceea ce priveşte starea lui Michael. Ne rugăm zi de zi să vedem asemenea ameliorări. S-a scris mult pe marginea acestui subiect în ultimele luni şi pot să vă spun că cele mai multe dintre ştiri nu aveau un fundament real. Sperăm ca în fiecare zi să vedem progrese în ceea ce îl priveşte”, a spus fostul director tehnic de la Ferrari.

Brawn a explicat însă că trebuie să respecte dorinţa familiei, care vrea ca recuperarea lui Michael să aibă loc cât mai discret posibil.

Reamintim că fostul pilot a suferit leziuni serioase la cap în urma unui accident de schi produs în staţiunea franceză Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013.

Schumacher a fost ţinut într-o comă profundă timp de multe luni, în prezent continuându-și convalescenţa la Gland, în Elveţia, la proprietatea sa de pe malul lacului Leman.

Fostul pilot german are în palmares şapte titluri de campion mondial în Formula 1, cucerite în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.

Alte stiri din Externe

Ultima oră