Dr. Victor Zota renunţă la funcţia de coordonator al programului de transplant

21 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Dr. Victor Zota renunţă la funcţia de coordonator al programului de transplant

Doctorul Victor Zota spune că, renunţă după 18 ani la funcţia de coordonator al programului naţional de transplant, deoarece blocajul creat la nivelul conducerii limitează, în principal, participarea Agenţiei Naţionale de Transplant la două proiecte europene, unul în derulare şi altul în perspectivă, precunm şi la platforma europeană de schimb de organe.

Bordul de conducere a Agenţia Naţională de Transplant, aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii, era format din prof. dr. Radu Deac, director executiv, dr. Andrei Nica, director adjunct, dr. Victor Zota, coordonator naţional.

În prezent, prin plecarea din luna februarie a acestui an a dr. Andrei Nica şi recenta demisie a dr. Victor Zota, conducerea Agenţiei Naţională de Transplant este asigurată de prof. dr. Radu Deac.

Dr. Victor Zota ne-a precizat că va rămâne în Agenţie, în funcţia de coordonator al activităţii de transplant la nivelul Bucureştiului. 

Deocamdată, prof. dr. Radu Deac, directorul executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant, nu a comentat această situaţie.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră