Soluția lui Băsescu pentru DNA. Pe cine vede în locul lui Kovesi

30 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Soluția lui Băsescu pentru DNA. Pe cine vede în locul lui Kovesi

Fostul președinte spune că, la acest moment, chiar dacă "a intrat într-un derapaj din care trebuie readusă pe linia corectă", Laura Codruţa Kovesi este cea mai bună soluţie pentru DNA.

”În acest moment nu există o soluţie mai bună. Din păcate, Kovesi a intrat într-un derapaj din care trebuie readusă pe linia corectă specifică magistraţilor. Şi totuşi, vă aduceţi cumva aminte când aţi votat-o pe doamna Kovesi?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu: „Dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruța Koveși cu cătușe (...)“

Acest mesaj este de fapt un răspuns pe care Traian Băsescu l-a dat unui utilizator în cadrul unei postări pe Facebook a fostului președinte în care spune despre ministrul Justiţiei, Raluca Prună, că este ”un analfabet instituţional” întrucât confundă persoanele cu instituţiile.

postare

"Prună, să ştii şi tu, Koveşi nu este = DNA
Ca orice analfabet instituţional cu rădăcini educaţionale consolidate în anii comunismului, şi ministrul Prună confundă persoanele cu instituţiile.
Şi atunci nu rămâne decât un lucru simplu: Prună o susţine pe Koveşi, iar eu susţin DNA-ul ca instituţie.
Fiecare are abordarea la care îl duce mintea.
Dragă Prună, trebuie să înţelegi încă ceva: mai devreme sau mai târziu, Koveşi va pleca. DNA-ul va rămâne.
Şi încă ceva : Doamna Koveşi are pasiunea prezenţei la televiziuni, la fel ca politicienii. Şi atunci de ce supărare că este atacată? Un procuror şef, într-o democraţie normală, apare public de două ori pe an", a scris Băsescu pe rețeaua de socializare.

Alte stiri din Politic

Ultima oră