Iohannis zice DA:Tobă,la DNA!

08 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Iohannis zice DA:Tobă,la DNA!

Președintele Klaus Iohannis a trimis joi ministrului Justiției cererea de urmărire penală a lui Petre Tobă,scrie agerpres.ro.

"Președintele Klaus Iohannis a transmis joi ministrului Justiției cererea de urmărire penală a domnului Tobă Petre, ministrul Afacerilor Interne în perioada noiembrie 2015 — septembrie 2016, pentru faptele ce fac obiectul dosarului penal nr. 280/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție — Secția de combatere a corupției, urmând a se proceda conform legii, având în vedere solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în temeiul dispozițiilor art. 109 alin. (2) din Constituția României, republicată, ale Legii nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Deciziei Curții Constituționale nr. 270/2008", a informat Administrația Prezidențială.
Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înștiințat cu privire la formularea acestei cereri.

Alte stiri din Politic

Ultima oră