Unde mergem ? Concerte până’ n Paşti

13 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem ? Concerte până’ n Paşti

Joi 13 aprilie

La Unteatru, de la ora 21:00, Joia Păcătoşilor cu Alina Manole & Raul Kusak (foto), o poveste muzicală  despre dragostea reală. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia… iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”. Pret bilet: 40 lei

Clubul Țăranului găzduieşte The MF Show, un cocktail picant - amărui de folk alternativ și umor sănătos, de la ora 21.00. Conține Fără Zahăr și Țapinarii. Intrare - 35 de lei

Moonlight Breakfast susține un concert la Club Control, începând cu ora 21:00. Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”. Intrarea este 50 de lei.

De la ora 21.45 ne intalnim cu Alma Nicole la Ceainaria ARTea, cu un program de melodii romantice din filme celebre, piese de jazz si muzica braziliana. Rezervari: 0773 303 113, suport artistic: 25 lei

Somi, în concert la Sala Radio, de la ora 20.00. In urma cu cativa ani, apreciata vocalista si compozitoare est africană Somi, a decis sa se mute din New York City in Lagos (Nigeria) pentru o perioda de 18 luni, in cautarea inspiratiei. A rezultat un nou album, intitulat “The Lagos Music Salon” şi apărut în 2014 la  Sony Music/Okeh, ce a intrat direct pe local 1 in clasamentele de jazz americane. Acum o putem vedea pe Somi live, la Bucureşti.

La Jazz Book avem un concert susţinut de Tóth Viktor – saxofon alto, Gareth Williams – pian, György Orbán – bass şi Dávid Hodek – tobe. Suport artistic- 40 de lei

Vineri, 14 aprilie

În The Temple Social Pub, de la ora 22.00, întampinam Sărbătorile de Paşti cu un party anii 90. Nu vor lipsi discurile de vinil, prezentate de cunoscutul Dj al petrecerilor retro, Sorin Lupaşcu. Locul distracţiei: The Temple Social Pub (Bvd. Mărăşeşti 71-73). Locuri pentru distracţie la nr. de tel.: 0799 730 730. Intrarea este liberă. Real music isn`t on the radio, real music is în The Temple!

The Zuralia Orchestra cântă în H, începând cu ora 23:00. Intrarea în sală se face la ora 21:00. Biletele sunt Categoria A (în fața scenei, cu loc la masă) - 35 lei, Categoria B (acces general, cu loc la masă) - 20 lei. The Zuralia Orchestra este un proiect unic în România care propune o combinație ieșită din tipare: muzica simfonică pusă pe ritmuri balcanice. Aurel Mirea, membru fondator The Zuralia Orchestra, surprinde de această dată cu o fuziune absolut inedită între două stiluri total opuse, dar și cu o orchestră impresionantă, formată din 30 de muzicieni. Invitatul special al acestui concert este Rona Hartner.

Sâmbătă 15 aprilie

De la ora 19:30 , în Piața Constituției , Traffic Strings va invita la un concert de muzica sacra intitulat “Adoramus”, susţinut in cadrul targului „Tradiții și Flori de Sărbători”. În program lucrări de Giulio Caccini , Johann Sebastian Bach , Giuseppe Verdi , Wolfgang Amadeus Mozart , Giacomo Puccini etc., piese de o rară frumusețe care au deja patina unui timp care le-a consacrat valoarea. Intrarea este libera.

De la ora 20.30, Green Hours jazz-café vă invită să petreceți ajunul Paștilor cu Maria Răducanu și a sa voce out-of-this-world. Biletele sunt: 35 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485, 40 de lei - achitat în ziua evenimentului (locuri limitate - 6! - 1/2 pentru elevi, studenți, pensionari și nevoiași) + 4 locuri gratuite pentru studenții la Conservator. Rezervări: # ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore), # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18). Accesul publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.

The Temple Social Pub (Bvd. Mărăşeşti 71-73) prezintă trupa Bazzar, cu un super show, începând cu ora 23:30. Locuri pentru distracţie la nr. de tel.: 0799 730 730. Intrarea este liberă.

La Romexpo, de la ora 22.00, iNSIDE Festival– the ultimate adult playground, party pentru fanii electro, cu Ellen Allien, Technasia, Nick Curly etc. Intrarea este 100 de lei sau 150 VIP, permisă doar celor peste 18 ani. Rezervări la: +40 721 077 200.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră