Unde mergem? Concerte din weekend

05 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 5 mai

SoundArt Festival este proiectat în jurul conceptului de interculturalitate şi are loc în perioada 4-7 mai, în grădina de vară a Clubului Quantic.Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje și workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice. Pretul unui abonament este de 90 de lei în avans şi 120 de lei la intrare. Vor urca pe scenă: EXIVIOUS-supergrupul olandez format în 2009 din foști membri Cynic, Pestilence, cât și muzicieni care activează în Dodecahedron și The New Dominion; STONED JESUS /Ucraina, cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic, NIGHTSTALKER (heavy rock- GR), WHITE WALLS (prog metal - RO)-foto, GREEN YETI (stoner / doom metal - GR), RoadkillSoda (desert / stoner - RO), Wooldozer (psychedelic / stoner - RO), Tragic (psychedelic / doom & post-metal - RO), Groove Therapist (prog rock - GR), September Code (prog rock - GR), Minraud (prog - IT), Hesperion (prog / power - UKR), Arashai (hybrid / stoner / nu metal - RO), Avalanche Street (stoner - RO), COD (southern/stoner - RO), Risin Sabotage (psychedelic / doom / stoner - UKR), Chaplin’s Dream (prog metal - BG), SL Theory (hard/prog/symphonic - GR), Fakir Thongs (stoner/psychedelic - IT), Unflicted (alternative metal - RO)

În Underworld, de la ora 20.30 concert T.C. Costello & the Pirate Queen (gypsy folk punk), invitati speciali Anomalii (punk rock, Bucuresti). De aproape un deceniu, T.C. Costello cântă cabaret punk în Europa, Asia și Statele Unite, voce şi acordeon. The Pirate Queen vine din SUA, cântă la ukulele-electric şi prin distorsionarea sunetului reușește să transpună acest instrument in zona punk rock. Intrarea este 15 lei.

The Ruins of Beverast si Dordeduh vor concerta in club Jamstage, de la ora 19.30. The Ruins of Beverast (proiectul black metal solo al lui Alexander von Meilenwald, ex-Nagelfar, Germania) ajunge in premiera in Romania in cadrul acestui eveniment, urmand sa isi promoveze cel mai nou album de studio "Exuvia", ce va fi lansat chiar pe 5 mai prin casa de discuri Van Records. Dordeduh vor ajunge la Bucuresti dupa o pauza de 3 ani de la ultimul  concert. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere.

În Club B52, de la ora 22.00, Amon ii are alaturi pe Brusten, Skoo si Phlo Da Shaolin, toti patru fiind pregatiti pentru un jam session memorabil, de la care ar fi bine sa nu lipsesti. Intrare liberă.

Din drag de muzică și poezie, de la ora 20:30, ne strângem între prieteni cu toții, Eu, Tu și Ovidiu… SCRIDON la Serendipity, Strada Dumbrava Rosie nr 12. Chitara sună cel mai frumos seara, tocmai de aceea va fi o chitară acustică, vor fi mai multe muzicuțe și multă, foarte multă dăruire. Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342

La Studentpub (Bdul Iuliu Maniu, Nr 6 D) avem Jurassic Rock Meeting - Editia 6. Atenție, porțile expoziției se deschid la ora 18, exemplarele fiind deja prezente iar la ora 20.00 li se dă drumul din cuști (nu vă fie teamă, vor fi tranchilizate) pentru concertul live Olly & Foxy Lady.

Sâmbătă, 6 mai

În club fabrica, de la ora 20.00, primul concert CRIZE din 2017, cu invitati Breathelast, Keops Vexa si Gray Matters. Infiintata in mai 2001 si având deja zeci de concerte la activ, CRIZE ii are in componenta actuala pe Shole (voce), Andi Stefanescu (chitara), Mircha (synths), Vladimir “Ginger” Mihulescu (tobe) si Vicentiu Alex (bass), cinci muzicieni ale caror background-uri si aptitudini i-au readus impreuna pentru aniversarea a 16 ani de activitate a trupei cu piese noi si vechi. Intrarea 25 de lei.

La Hard Rock Cafe, de la ora 23:00, va asteptam la un show special intitulat “Joan Osborne signs the songs of Bob Dylan". Alaturi de Joan Osborne vor urca pe scena doi muzicieni  senzationali, Keith Cotton si Jim Boggia. Biletele au următoarele preţuri: VIP: 150 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), Acces General: 100 de lei, cu loc la masa in sala, fara loc: 100 de lei.

Fără Zahăr susține un concert acustic la Teatrelli, începând cu ora 19:00. Fără Zahăr este un concept muzical satiric și încărcat de umor, care prezintă pe acorduri simple micile aspecte din viața românului, despre care, încă, se mai poate râde. Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Trupa a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu "Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului". Biletele la concertul de la  Teatrelli sunt 41,58 lei.

Duminică, 7 mai

Hope Concert va avea loc la Ateneul Român, începând cu ora 19:00. Este unul dintre cele mai importante evenimente de implicare socială din România, al fundației Hope and Homes for Children România, organizat în sprijinul copiilor vulnerabili. Pe scena Ateneului vor urca Loredana, Andra, mezzosoprana Roxana Constantinescu, pianistul Andrei Licareț și Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu, solistul Adrian Despot și actorul Marius Manole, precum și membrii Corului Național de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”. Biletele categoria 1 sunt 150 lei.

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră