Ron Wood de la Rolling Stones, invitat la concertul Goran Bregovic de la Mamaia !

29 Aug 2017 | scris de Alex Revenco
Ron Wood de la Rolling Stones, invitat la concertul Goran Bregovic de la Mamaia !

Pentru prima oara, Goran Bregovic împreună cu orchestra sa, Wedding and Funeral Orchestra, vor susţine un concert în Mamaia, la QuandoBeach, pe 2 septembrie. 

Cu acest prilej, 10 paraşutişti vor sosi cu 10 sticle de şampanie pe plajă, ce vor fi vândute printr-o licitaţie live pe plaja #Quando. Biletele (90 de lei- acces general şi 190 de lei –VIP) vor fi disponibile în reţeaua Eventim, iar pentru clientii VIP vor exista pachete speciale (inclusiv pentru clienţi corporate).

Surse ale publicaţiei Gazeta sporturilor au dezvăluit că “O'Sullivan va participa pe 2 septembrie la concertul lui Goran Bregovici de pe litoralul românesc. Mai mult, pe lângă prezenţa campionului mondial la snooker, la evenimentul din septembrie va mai participa şi Ronnie Wood, legendarul chitarist al formaţiei Rolling Stones”.

Cei de la hotelul din Mamaia au dezvăluit că cel care s-a ocupat de rezervările celor doi este omul de afaceri Adrian Thiess, care l-a adus pe O'Sullivan pentru prima oară la Bucureşti pentru mai multe meciuri demonstrative de snooker, dar şi la Campionatul European desfăşurat în Capitală.

Contactat pentru a comenta informaţiile GSP, Thiess a spus: "Mi-am invitat la concert prieteni dragi care pot face pentru turismul românesc ceea ce nu reuşesc zeci de politicieni aflaţi la guvernare".

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră