Outstorm a lansat "Electric Mind", primul single de pe al doilea album

02 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
Outstorm a lansat "Electric Mind", primul single de pe al doilea album

"Outstorm evoluează, așa cum evoluează în general toate trupele. Sound-ul suferă o metamorfoză, membrii se maturizează muzical dar și la nivel de compoziție.

Ne aflăm în această etapa, în care suntem influențați de sunete "stoner". Așa s-a născut "Electric Mind", primul single extras de pe al doilea album Outstorm la care lucrăm în acest moment. Electric și minte. Iluzoriu și real. Sintetic și natural. Piesa prezintă un contrast intre ceea ce este și ceea ce se vrea. E despre generația noastră prinsă în <<rețele virtuale de izolare>>, nu socializare, care par reale în mintea noastră dar care nu reflectă realitatea” este mesajul trupei, alcătuită din Lucian Sebastian Radu (voce/chitară), Răzvan Nica (chitară), Daniel Costescu (bass / keyboards) şi Octav Amarandei (tobe/voce). Noul single Outstorm este mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=LYT7pSS_ryQ

Outstorm este o formatie de rock alternativ / stoner rock din Iaşi, a luat fiinţă în aprilie 2014 şi are următoarele concerte pe 26 mai @ Hangariada Iaşi & 30 iunie @ Rock pe 2 Roţi Open Air Festival Lugoj.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră