Mișcarea de Rezistență recomandă CD-ul lui Călin Pop, “Dor de primăvară” !

12 Iun 2021 | scris de Alex Revenco
Mișcarea de Rezistență recomandă CD-ul lui Călin Pop, “Dor de primăvară” ! Galerie foto (3)

 

 

Plănuit cu  aproximativ doi ani inainte, noul album al solistului formației Celelalte Cuvinte a apărut la începutul lunii mai, la Soft Records. „În fiecare an natura și ființa se trezesc la viață. În fiecare an se nasc noi fiori, noi simțiri, noi tresăriri, de la flori până la lumini. Adunate toate cu dor din mai multe primăveri, cele ale anilor cei buni”, spune Călin Pop pe coperta interioară a discului.

CD-ul are 13 piese compuse de Călin Pop de-a lungul anilor, precum „Facerea-meditaţie” o instrumentală cu sunete din natură și unele inflexiuni floydiene, „De taină culori”, cu blockflöte și o chitară optimistă, „În suflet ungher” unde este remarcat saxofonul lui Otto Staniloi ce deschide calea soarelui „ce străluce stingher” sau  „Urma de lumină”, piesa nr. 10, dedicată apariţiei pe lume, în 2007, a fiicei sale, Ambra Pop, apropiată de sound-ul Celelalte Cuvinte.

Călin Pop - Muzica, versuri (2-5,7-13), aranjamente

Mihai Eminescu - Text (6)

Călin Pop - Voce, chitare, bas, clape, percuții, blockflöte, Backing vocals

Marcel Adrian Cadar (Sound Venture Music) - Clape (1,4,5,7,10)

Otto Staniloi - Saxofon (3)

Dor de primăvară (2021) este al cincilea CD Călin Pop apărut la Soft Records, casa de discuri a lui Romulus Arhire, după Undeva- 2014, Ritual de iarnă-2015, In-Fusion (Călin & Marius Pop)-2017 și Fără filtru- 2018.

Trailerul noului album aici https://www.youtube.com/watch?v=MUUKQ8F9uoM

CD-ul este 30 de lei, disponibil aici https://www.mycd.ro/index.php?id_product=6956&controller=product&id_lang=1 și poate fi găsit în librăriile Cărturești.

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră