M.S. are un nou videoclip !

24 Mar 2024 | scris de Alex Revenco
M.S. are un nou videoclip !

Noua piesă "Viața pe motor" vine la doi ani dupa "Lanț și sudoare" care a fost dedicată ciclismului, pasiunea mea. Chiar de atunci niste prieteni mi-au atras atenția că ciclismul nu e un subiect foarte popular si ca mai bine scriam ceva despre motociclism. Acum avem doi motoriști în trupa, ei apar de fapt si in video cu motoarele, si mai avem unul in devenire, înca nu are carnet asa că eu fiind singurul ciclist am fost pus in dificultate, ha, ha, ha... glumesc. Era o idee mai veche dar am abordat alte subiecte.

Apropos de acest subiect, știu că mai sunt câteva despre motoare dar ca idee, piesa noastră nu are in text cuvantul "bere". Nu am vrut. Eu și când ies cu bicicleta, nu conteaza că e cald si fac 50 sau 150 km nu beau bere. În rest, piesa va apărea pe albumul M.S. 5 la care am inceput lucrul încă de aproape doi ani și la care, dupa cum vezi, avansam greu. De fapt piesa a fost "rupta", ca sa zic asa, din lista de piese a albumului. E o compozitie de-a mea la care m-au ajutat pe ici pe colo si colegii, la muzica adica, nu la text ca acolo am idei fixe, ha, ha...

Iată clipul noii piese MS- https://www.youtube.com/watch?v=QG2tjdyeg6o

Componența formației e aceeași de peste 5 ani in afara de voce care e noua. Fostul nostru coleg, Cosmin, era foarte ocupat cu serviciul si cu alte doua proiecte mai vechi asa ca a trebuit sa facem o ajustare. Noul nostru coleg e Gabi Alexandru aka Amigo, un baiat de treabă din Ploiești, motorist si el. Ceilalti sunt Mihai Ionescu - ch., Andrei Tatu - ch., Marian Leusteanu - bass si al vostru Doru "M.S." Istudor - tobe.

Să vedem ce concerte putem programa in afara de Timisoara, Cluj, Zalau, Sibiu si inca vreo două, fiindca noi mergem doar unde ne simtim bine.

Albume M.S.

Rugina nu moare - 2002

A Breath Of Fresh Air - 2006

A' venit baiețiii!!! - 2010

Carne de tun - 2017

 

https://www.msmetal.net

https://www.facebook.com/MSmetalrock/

Alte stiri din Muzica

Ultima oră