La 18 ani, Billie Eilish a câștigat patru Grammys !

27 Ian 2020 | scris de Alex Revenco
La 18 ani, Billie Eilish a câștigat patru Grammys !

Ieri seară, la Los Angeles a avut loc ediția cu numărul 62 a galei de decernare a premiilor Grammy. Marea câștigătoare a fost Billie Eilish care a luat cele mai râvnite trofee: cântecul anului - “Bad guy”, albumul anului, cel mai bun artist nou și inregistrarea anului.

Născută Billie Eilish Pirate Baird O'Connell este cântăreață, compozitoare și model. A debutat în muzică la 14 ani și a atras atenția cu single-urile „Ocean Eyes” și „Lovely”. Billie l-a „bătut” pe cel care era considerat favorit (și revelația anului 2019), rapper-ul Lil Nas X (câștigător la doar două categorii, Cea mai bună interpretare pop/duo group și Cel mai bun video muzical).

Iată premiile pentru Alternative Music Album: „Father of the Bride”, Vampire Weekend,

Rock Album: „Social Cues”, Cage The Elephant  (grupul care a colaborat recent cu legendarul Iggy Pop),

Rock Song: “This Land,” Gary Clark Jr.,

Metal Performance: “7empest,” Tool,

Rock Performance: “This Land,” Gary Clark Jr.

Gala a fost marcată de șocul morții baschetbalistului Kobe Bryant, mai ales că ceremonia a avut loc chiar pe arena unde sportivul și-a petrecut întreaga carieră. Alicia Keys și Boyz II Men au interpretat “It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”, un omagiu adus sportivului dispărut cu doar câteva ore înainte, într-un tragic accident de elicopter.

Vezi aici cum sună Cântecul anului, în 2020, potrivit celor care decid premiile Grammy https://www.youtube.com/watch?v=DyDfgMOUjCI

Lista completă de la Grammys 2020 https://www.rollingstone.com/music/music-news/grammys-2020-the-complete-winners-list-943246/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră