Duran Duran inclusă în Rock & Roll Hall of Fame. Evenimentul umbrit de o veste neașteptată

07 Noi 2022
Duran Duran inclusă în Rock & Roll Hall of Fame. Evenimentul umbrit de o veste neașteptată
Andy Taylor, chitaristul trupei britanice New Romantic Duran Duran la apogeul faimei lor, se luptă cu cancerul de prostată în stadiul patru.
Trupa a făcut anunțul sâmbătă, când au fost introduse în Rock & Roll Hall of Fame în timpul unei ceremonii la Microsoft Theatre din Los Angeles.
Taylor, care nu s-a alăturat foștilor săi colegi de trupă John Taylor, Simon Le Bon, Roger Taylor și Nick Rhodes la sărbătorile Clasei 2022 din cauza tratamentului în curs, a scris o scrisoare pentru a marca ocazia.
În notă, dintre care părți au fost citite de solistul Le Bon, Taylor a dezvăluit că și-a primit diagnosticul în urmă cu patru ani și a vorbit despre încântarea sa de a fi introdus în sala faimei.
„Nu există nimic care să se apropie de o asemenea recunoaștere. Poți să visezi la ceea ce ni s-a întâmplat, dar să experimentezi asta, în propriile condiții, ca prieteni, a fost dincolo de incredibil”, a scris Taylor în mesajul transmis de Le Bon.
Atingând problemele sale de sănătate, Taylor, în vârstă de 61 de ani, a adăugat: „Multe familii au experimentat arderea lentă a acestei boli și, desigur, nu suntem altfel; Deci vorbesc din perspectiva unui om de familie, dar cu profundă umilință față de trupă, cei mai mari fani pe care i-ar putea avea un grup și această distincție excepțională.”
Taylor sa alăturat lui Duran Duran în aprilie 1980 și a plecat în 1986 pentru a urma o carieră solo. Apoi s-a alăturat din nou în 2001 pentru un șir de concerte de succes și albumul lor din 2004 „Astronaut”, înainte de a renunța din nou în 2006.
Taylor a spus că a fost „foarte dezamăgit” să rateze spectacolul Rock & Roll Hall of Fame, care urma să fie prima dată când cântă cu grupul în 16 ani, și că „și-a cumpărat o chitară nouă” pentru această ocazie.
„Sunt atât de mândru de acești patru frați, sunt uimit de durabilitatea lor și sunt nespus de bucuros că am acceptat acest premiu”, a spus Taylor. „M-am îndoit adesea că ziua va veni. Sunt sigur că mă bucur că sunt prin preajmă să văd ziua.”
În scrisoarea distribuită ulterior pe site-ul web al trupei, Taylor a spus că starea lui este incurabilă, dar că a primit „un tratament sofisticat pentru prelungirea vieții” care i-a permis să „să continue” până în vremuri recente, când a suferit un „recul. .”
„Deși starea mea actuală nu pune imediat viața în pericol, nu există nici un tratament”, a spus el.
Potrivit Societății Americane de Cancer, aproximativ unul din opt bărbați va fi diagnosticat cu cancer de prostată în timpul vieții.
Reacționând la actualizarea de sănătate a lui Taylor de sâmbătă, Le Bon a spus: „Este o veste devastatoare să știi și să afli că un coleg... Nici un coleg, nici un prieten, nici un prieten, unul din familia noastră nu va mai rămâne prea mult timp. Este absolut devastator. Îl iubim mult pe Andy și știi, nu voi sta aici și plâng. Nu cred că ar fi foarte potrivit, dar așa simt.”
Duran Duran s-a format în 1978 și a ocupat primul loc în topurile de single-uri din SUA în anii 1980 cu hiturile lor „The Reflex” și „A View to a Kill”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră