Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Cornel Nistorescu - video

04 Apr 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Cornel Nistorescu - video

Jurnalistul Cornel Nistorescu analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii de pe plaiurile noastre mioritice. 

Războiul din Ucraina capătă, cu fiecare zi mai mult, dimensiuni tragice. Se vorbește tot mai des, despre o reașezare a puterilor la nivel mondial.  Zelenski va vorbi, în această seară, în fața Parlamentului României. Iar Florin Cîțu tocmai s-a lepădat de funcția de președinte al PNL. 

În timp ce lumea întreagă pare să-și reseteze prioritățile, interesele și strategiile, România se întoarce mereu la aceeași tristă epoee a demisiilor, a demiterilor și a scandalurilor politice? Se va rupe lanțul de iubire și în cadrul coaliței PNL-PSD? Are România un plan adevărat pentru redresarea economiei? 

Află totul despre cele mai importante ştiri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră