Toți bărbații promit, el s-a ținut de cuvânt! S-a căsătorit cu cea de care s-a îndrăgostit când avea trei ani!

01 Iul 2017
Toți bărbații promit, el s-a ținut de cuvânt! S-a căsătorit cu cea de care s-a îndrăgostit când avea trei ani! Galerie foto (4)

Hai, nu fiți invidioase, unele povești de dragoste se termină fericit, chiar dacă au început la vârsta grădiniței. Se întâmplă cu adevărat, și doar ghinionul e de vină că nu vi s-a întâmplat și vouă, celor ce veți suspina citind acest articol...

Matt Grodsky s-a căsătorit cu Laura Scheel în luna decembrie a anului trecut, într-un final fericit al poveștii în care i-a promis colegei de grădiniță că o va lua de soție, una dintre primele lui amintiri, relatează The Independent.

"Am întâlnit-o pe Laura la grădiniță. Una din primele mele amintiri, de pe vremea când aveam trei ani, este momentul în care, în fața grădiniței, i-am primis că într-o bună zi mă voi căsători cu ea. Laura m-a învățat să mă dau în leagăn, să desenez și cum să mănânc brânză. Am regăsit numeroase amintiri comune, cum ne jucam de-a v-ați ascunselea, cum ne fugăream la locul de joacă și cum ne ascundeam de îngrijitoare, când ar fi trebuit să dormim în timpul orelor de somn la grădiniță. M-am îndrăgostit în copilărie de Laura și o iubesc și acum, chiar dacă am pierdut contactul după ce am mers la școală și am revăzut-o doar în albumul de familie, pe care îil frunzăream cu ocazia Crăciunului. Ne-am regăsit în timpul liceului, și, după doar două săptămâni, eram prieteni din nou. Am ținut legătura, chiar dacă am învățat la licee diferite, și chiar și în timpul facultății, când universitățile noastre eru în state diferite. În 23 mai 2015,  am decis să onorez promisiunea pe care i-am făcut-o la grădiniță și am luat-o pe Laura de soție. I-am cerut mâna în același loc, în sala de clasă din vechea nostră grădiniță...", a povestit Matt pe contul său de Instagram.

Acum, nu e foarte sigur că toți colegii voștri de grădiniță vor fi la fel de paroliști, dar merită să încercați, nu? :)

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră