7 motive pentru care ar trebui să rupi uşa după program

10 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
7 motive pentru care ar trebui să rupi uşa după program

1. Munca nu este un proces fără sfârşit. E un fapt cu care ar trebui să te obişnuieşti. Valorifică-ţi abilitățile de gestionare a timpului și nu ceda tentaţiei de a obține totul într-o singură zi!

2. Interesul unui client este important, dar la fel şi al familiei. Cei care cred că acordând două ore, seara, familiei, este suficient, se înşeală. Familia îţi imbogăţeşte viaţa mai mult decât ar putea să o facă un client. Oferiţi familiei timpul pe care îl merită!

3. Dacă în viaţă te vei prăbuşi, nici clientul, nici şeful tău nu îţi vor întinde o mână de ajutor. Cea care îţi va sta mereu alături este familia, fără îndoială!

4. Viaţa nu înseamnă numai muncă, birou, clienţi. E frumos atunci când sărbătoreşti ceva împreună cu colegii, dar numai pentru scurt timp. Cu prietenii şi familia, bucuria este continuă, fără să aştepţi. Bucură-te de momentele cu familia, prietenii şi experimentează, caută noi aventuri împreună cu ei!

5. Cineva care stă la serviciu peste program nu este o persoană muncitoare. Nu o dată s-a dovedit că aceia care efectiv muncesc în timpul programului au mai mult succes şi se bucură de o viaţă echilibrată. Dacă munceşti 10-12 ore pe zi, încearcă să vezi ce obţii şi întreabă-te dacă ai, într-adevăr, beneficii. Fă-ţi planul de bătaie înainte să începi ziua, nu l-a 8.00 sau 8.30 când deja ai început-o pentru că nu faci altceva decât să pierzi vremea. 

6. Nu ai învăţat sau studiat din greu ca să ajungi o maşină. Maşinile pot funcţiona 14 de ore, dacă au combustibilul necesar. Tu nu poţi, aşa că echilibrează-ţi viaţa. Ţine minte că o zi are 24 de ore: 8 ore de somn, 8 de muncă şi 8 pentru tine!

7. Dacă şeful îţi cere să lucrezi peste program, fii tu şeful. Practică ceea ce susţii! Multe familii se destramă atunci când munca este pusă pe primul loc. În plus, stresul la job şi 16 ore de muncă pe zi pot ucide. La propriu!

Deci, întotdeauna părăsiţi biroul la timp!

Sursa: inews.co.uk

Alte stiri din Life style

Ultima oră