Cel mai iubit telefon din lume va fi relansat

14 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Cel mai iubit telefon din lume va fi relansat

Nokia va relansa modelul  3310, probabil cel mai iubit şi maleabil telefon din istorie, relatează independent.co.uk. Telefonul, lansat acum 17 ani, a marcat începutul epocii moderne a mobilelor şi va fi promovat ca un mod de a avea o baterie durabilă, într-o carcasă aproape indestructibilă.

Noua reîncarnare a vechiului 3310 va fi vândută la preţul de 59 de euro şi se aşteaptă să fie al doilea telefon de încredere pentru cei care îşi amintesc cu drag de prima variantă. Noua variantă Nokia 3310 va fi prezentată la Mobile World Congress de la Barcelona. 

Este posibil ca telefonul să poată fi cumpărat de pe Amazon şi nu de la compania producătoare. În listarea Amazon, sunt prezentate o serie de caracteristici ale telefonului, inclusiv ceas, calculator, posibilitatea de a stoca peste 10 remindere şi patru jocuri: Snake II, Pairs II, Space Impact şi Bantumi.

Nokia s-a zbătut să-şi impună produsele în noua eră a smartphone-urilor, dar a sfârşit prin a fi vândute Microsoft. De atunci însă, compania a avut câteva succese prin producerea unor noi versiuni ale vechilor telefoane, inclusiv Nokia 215, care costă 25 de dolari şi bateria durează 29 de zile.

Telefoanele fabricate sub brandul Nokia sunt vândute în prezent de HMD Global, o companie finlandeză care a cumpărat drepturile asupra numelui mărcii. La Mobile World Congres vor fi prezentate şi alte noi telefoane mobile – Nokia 3, 5 şi 6. Celelalte noi telefoane vor fi asemănătoare smartphone-urilor, dar la preţuri mai scăzute. 

Mobile World Congress va avea loc în perioada 27 Februarie - 2 martie 2017.

Alte stiri din Life style

Ultima oră