WhatsApp. Atenție, hackerii te vor încerca cu o nouă înșelătorie!

27 Iul 2017
WhatsApp. Atenție, hackerii te vor încerca cu o nouă înșelătorie!

Profitând de faptul că în conștiința utilizatorilor Whatsapp oferea serviciile de mesagerie doar abonaților, taxa anuală fiind de 0,99 dolari, hackerii au imaginat o nouă metodă de înșelătorie pentru a câștiga bani. 

Mai întâi de toate, trebuie să rețineți faptul că taxa percepută pentru utilizarea Whatsapp a fost eliminată începând cu 2016, odată cu preluarea companiei de către Facebook.

Hackerii trimit un mesaj prin care sunteți anunțați că perioada de utilizare gratuită a Whatsapp urmează să înceteze în curând și că trebuie să vă actualizați datele de facturare.

Prin intermediul unui link veți fi conduși într-o pagină web unde va trebui să introduceți datele personale de care sunt interesați hackerii - numărul cardului, numele posesorului, data expirării și codul CVC, pe care aceștia le vor utiliza pentru a cumpăra, pe banii dvs., diverse produse prin tranzacții online.

Deci,  în cazul în care primiți un mesaj asemănător cu cel de mai jos, aveți grijă să nu oferiți hoților acces liber la contul sau datele dumneavoastră!

Alte stiri din It

Ultima oră