O mai țineți minte din telenovele? Natalia Oreiro, populara cântăreaţa şi actriţă uruguayană, a solicitat cetăţenia rusă

15 Iun 2020 | scris de A.V.
O mai țineți minte din telenovele? Natalia Oreiro, populara cântăreaţa şi actriţă uruguayană, a solicitat cetăţenia rusă

Cântăreaţa şi actriţă uruguayană Natalia Oreiro a solicitat cetăţenia rusă, după cum a mărturisit artista într-un interviu, relatează luni EFE, preluată de agerpres.ro.

Natalia Oreiro, care a vizitat pentru prima oară în Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an, a declarat agenţiei ruse TASS că ideea i-a venit în timpul unei vizite la Ambasada rusă din Argentina, ţară în care actriţa locuieşte în prezent.

"Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări", a subliniat Oreiro, care are numeroşi fani în Rusia.

Natalia Oreiro a explicat că a trebuit să completeze o mulţime de formulare şi că această chestiune este în prezent analizată.

Actriţa, cunoscută în fostele ţări sovietice pentru rolul său din telenovela "Muneca brava/ Înger sălbatic", a precizat că doreşte să efectueze anul viitor un turneu în Rusia.

"Când se va sfârşi pandemia voi merge să cânt acolo. Vom sărbători 2021 împreună", a spus Oreiro, care este Ambasadoare UNESCO a bunăvoinţei pentru Rio de la Plata.

Oreiro a reamintit că plănuia să meargă în Rusia anul acesta, dar că turneul a fost anulat la începutul anului din motive care nu au depins de ea ci de organizatori. Dar a insistat că banii pe biletele vândute vor fi restituiţi fanilor.

Printre celebrităţile străine care au paşaport rus, după ce l-au solicitat oficial, se află actorul francez Gerard Depardieu şi actorul american Steven Seagal.

Legendara actriţă italiană Ornella Muti a mărturisit anul trecut că studiază la rândul ei această posibilitate, având în vedere că are deja permis de şedere în această ţară şi a început să înveţe limba rusă.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră