Începe Animest. Zece zile de aventură în lumea magică a filmului de animație

07 Oct 2022 | scris de A.V.
Începe Animest. Zece zile de aventură în lumea magică a filmului de animație

Animest.17 e aici! Sărbătoarea filmului de animație debutează astăzi, pe 7 octombrie, de la 18:30, cu proiecția specială Le Petit Nicolas, câștigător al Cristalului la Annecy și singurul film de animație inclus anul acesta în selecția de la Cannes.

Un tribut adus creatorilor seriei traduse și publicate în peste 30 de țări, filmul va da startul unui adevărat maraton de 10 zile cu proiecții în premieră națională, petreceri electrizante, ateliere de animație și masterclass-uri de excepție, organizate până duminică, pe 16 octombrie, în șapte spații din București: Cinema Elvire PopescoCinemateca EforieInstituto CervantesArthubRefugiu UrbanCINETic și UNATC ,,I. L. Caragiale’’.

Program

Programul ediției Animate the Love este disponibil online, pe animest.ro și în aplicația Animest (Android & iOS). Biletele și abonamentele pot fi achiziționate prin intermediul platformei Eventbook. Pentru a viziona online filmele din secțiunile competiționale de oriunde din România, spectatorii pot achiziționa bilete direct de pe platforma de streaming a festivalului: https://online.animest.ro/. Filmele vor fi disponibile online începând cu data și ora anunțate în programul de cinema și vor rămâne pe platformă până la finalul ediției.

Alte stiri din Film

Ultima oră