Înfiorător! O româncă și-a înjunghiat mortal băiețelul de nici un an

13 Iun 2016 | scris de Istvan Deak
Înfiorător! O româncă și-a înjunghiat mortal băiețelul de nici un an

Când s-a întors acasă de la serviciu, în jurul orei locale 06:30 dimineața, și-a găsit soția și băiețelul de nici un an într-o baltă de sânge. A alertat imediat vecinii, care au chemat salvarea și poliția.

Micuțul era decedat, în timp ce Ramona B. a ajuns în stare critică la spital. Șocul a fost și mai mare, când procurorii au elucidat cazul misterios. Femeia de 38 de ani l-a înjunghiat de mai multe ori pe micuț în gât și în zona inimii, el decedând în urma hemoragiilor severe.

Apoi, ea încercat cu același cuțit să se sinucidă. Incidentul s-a produs în luna septembrie a anului trecut, însă verdictul în procesul ucigașei va fi anunțat abia săptămâna aceasta.

Conform portalului Primavera24, românca are șanse mari să scape de închisoare.

Expertul, întocmit de instanță, a stabilit că femeia nu avea discernământ în momentul comiterii crimei, că aceasta suferă de afecțiuni psihice severe și necesită tratament imediat într-o clinică de specialitate.

Mai mult, avocatul româncei a cerut în repetate rânduri anchetarea sa în stare de libertate, “ea nefiind un pericol pentru societate”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră