Aretha Franklin, ipoteză uimitoare privind decesul lui Prince

25 Apr 2016 | scris de Magda Marincovici
Aretha Franklin, ipoteză uimitoare privind decesul lui Prince

Decesul lui Prince ar putea fi provocat de virusul Zika, potrivit ipotezei celebrei Aretha Franklin, exprimată, recent, la un canal de televiziune, anunţă revista Closermarg.fr. În sprijinul acestei ipoteze vine şi faptul că, înainte de deces, artistul a fost nevoit să-şi anuleze două concerte din cauza unei gripe severe.  

Deocamdată, nu se ştie cauza reală a morţii lui Prince. S-a efectuat autopsia, dar înainte de a avea rezultatele acesteia, media a pus în legătură directă decesul celebrului artist cu trecutul lui de suferind de epilepsie, despre care însuşi Prince a povestit. Nu am vorbit niciodată înainte despre aceasta, dar eu m-am născut epileptic. Am avut convulsii încă din copilărie, spunea Prince.

Părinţii mei nu ştiau foarte bine ce să facă, dar ei au făcut ce au putut mai bine cu mijloacele pe care le aveau", mărturisea Prince, înainte de a adăuga că a beneficiat de acţiunea unui "înger".

La aflarea veştii depre decesul lui Prince, o parte a presei a luat în calcul o supradoză  de opiacee administrată şase zile înainte de înregistrarea decesului. 

Pe scurt, fiecare propria lui teorie legată de decesul lui Prince. La microfonul canalului de televiziune MSNBC, Aretha Franklin şi-a exprimat opinia legată de circumstanţele acestei drame. Aretha Franklin vorbeşte despre simptomele asemănătoare gripei. "Mă întreb dacă acestea nu au legătură cu virusul Zika", se întreba retoric Aretha Franklin, dând impresia că este informată asupra acestui subiect.

De precizat că, înainte de deces, Prince şi-a anulat în două rânduri concertele, pe motiv că era slăbit din cauza unei gripe severe.

____________________

Citiți și:

Ultimele zile din viața lui Prince. Cumnatul artistului face dezvăluiri cutremurătoare (VIDEO)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră