Preotul care a vizitat Iadul: ”Chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi!”

20 Feb 2021
Preotul care a vizitat Iadul: ”Chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi!”

Preotul Gerald Johnson din Michigan a povestit că a ajuns în Iad după ce a suferit un atac de cord și descrie lucrurile pe care le-a văzut și care i-au schimbat total viața într-o serie de videoclipuri pe o rețea de socializare.

Johnson a susținut că a fost trimis în Iad în februarie 2016, după ce a suferit un atac de cord. În experiența sa Johnson a spus că într-adevăr a văzut Iadul adevărat care se află în centrul Pământului. La început a crezut că urcă spre Rai deoarece el consideră că a făcut multe fapte bune, dar și-a dat seama repede că direcția era diferită față de așteptările sale.

”Multe din lucrurile pe care le-am văzut acolo, m-au șocat și nu le voi putea uita niciodată. Am văzut un om care mergea în patru labe ca un câine și care a luat foc din cap până în picioare. Avea ochii bulbucați și purta lanțuri la gât", relatează The Jerusalem Post. ”Lucrul cel mai dureros a fost când am descoperit că acel om era ținut de lanțuri de către un demon. Am înțeles foarte multe lucruri fără să-mi fie explicate. Acolo înțelegi altfel lucrurile, în mod telepatic. Eu am înțeles că acel demon l-a urmărit toata viața pe Pământ, încă din copilărie, asigurându-se că nu se va apropia de Dumnezeu. Având atât de mult control asupra vieții omului pe acest Pământ, și-a asigura control etern pe lumea cealaltă.

A văzut demoni chinuind suflete „sclave” ca pe câini, flăcări arzând păcătoșii, un Iad așa cum e descris adesea în lucrări vechi, dar în care el nu crezuse.

În final, preotul a scăpat din Iad și s-a întors pe Pământ, revenindu-și după infarct.

"Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de mult bine în viața mea și am ajuns în Iad", a spus el. "M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ - iar Dumnezeu mi-a vorbit. El a spus: Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că îi voi pedepsi. Aceștia nu sunt oamenii tăi. Aceștia sunt oamenii mei. Vreau doar să te concentrezi asupra sarcinii pe care ți-o dau. Chiar dacă am făcut bine, ceea ce aveam în inimă era lipsa de iertare față de oamenii care mi-au făcut rău”, a povestit Johnson, potrivit Jerusalem Post.

"Un om care nu poate ierta este un om care a uitat că a fost iertat. Aceasta este experiența mea din Iad. Este un loc foarte real."

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound - Gerald Johnson

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră