SMS din clubul groazei: „Mamă, te iubesc... e aici. O să mor!”

13 Iun 2016 | scris de Istvan Deak
SMS din clubul groazei: „Mamă, te iubesc... e aici. O să mor!”

Un tânăr și-a trezit mama cu un mesaj înfiorător. Eddie Justice se afla în clubul groazei când atacatorul a deschis focul. El s-a refugiat în toaletă, de unde i-a cerut mamei sale să cheme poliția.

Mina Justice a dat publicității teribilul schimb de mesaje. Primul a ajuns la ora locală 2.06: “Mamă, te iubesc”. Speriat, un minut mai târziu a revenit cu un nou SMS:”Sunt focuri de armă în club. Sunt captiv în toaletă. O să mor”.

Au urmat 30 de minute de mesaje între cei doi. La ora 2.39 a scris următorul mesaj: “Sună poliția, mamă. Acum! Sunt în toaletă. Vine... O să mor”. Mina încearcă să îl liniștească spunându-i că poliția a ajuns deja.

“Grăbiți-vă. A ajuns în toaleta mea. E un terorist”, a reacționat tânărul la ora 2.49. Ultimul mesaj ajunge doar câteva secunde mai târziu. Femeia îl întreabă dacă a ajuns în toaleta sa, iar el răspunde: ”Da”.

De atunci, Mina Justice încearcă să afle dacă fiul ei a supraviețuit sau nu. Presa americană a confirmat că Eddie Justice se află printre cei 50 uciși.

________________

Citește și:

După ploi, vine CANICULA! Ce temperaturi ne așteaptă începând de vineri, timp de o săptămână

Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la "Vocea Americii", ÎMPUŞCATĂ MORTAL în Florida! (VIDEO)

Băsescu, dezvăluiri despre Iohannis. De ce a fost numită Livia Stanciu la CCR

El este asasinul cântăreţei Christina Grimmie! Este înspăimântător cu ce „arsenal“ venise pregătit să ucidă

Alte stiri din Externe

Ultima oră