Miss San Francisco e un bărbat care se identifică ca femeie

29 Mar 2023
Miss San Francisco e un bărbat care se identifică ca femeie

Monroe Lace, un bărbat biologic care se identifică ca femeie, a spus că a fost întotdeauna un vis să câștige titlul de Miss scrie Washington Examiner.

„Sunt literalmente încă neîncrezător”, a declarat Lace, primul câștigător transgender din istoria de 99 de ani a organizației, pentru Kron4 News. "Acesta este ca un astfel de vis devenit realitate. Visez la asta de la 12 ani."

„Când mi-a fost pusă coroana pe cap, am fost doar în stare de șoc. … Am spus literalmente: „Aceasta nu este viața reală”.

Victoria a fost un moment foarte emoționant pentru Lace, care s-a confruntat cu lipsa de adapost și abuz, potrivit interviului.

„Acum patru ani, am fugit de acasă și eram fără adăpost”, a spus Lace. „Acum doi ani, a fost agresat sub amenințarea armei și, pentru mine, dacă sunt capabil să inspir un copil care mă vede și se gândește în sinea lui: „Voi fi bine”, atunci mi-am făcut treaba"

Când Lace a decis să concureze în competiția organizată de Miss America Organization, acum Miss San Francisco a spus că a concura ca „el însuși” este important.

„Știam că există o fetiță sau un copil care mă privea și am vrut să știe că, dacă pot să o fac, pot și ei”, a spus Lace.

Alte stiri din Externe

Ultima oră