Elon Musk: „Vor fi ultimele alegeri libere dacă Donald Trump va pierde"

10 Sep 2024
Elon Musk: „Vor fi ultimele alegeri libere dacă Donald Trump va pierde"

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a criticat Partidul Democrat cu privire la problema imigrației ilegale, în timp ce a susținut că viitoarele sondaje prezidențiale vor marca „ultimele alegeri adevarate” din Statele Unite dacă Donald Trump va pierde si ca astfel America se va transforma într-un „stat cu un singur partid”, scrie TheNewsMill

Miliardarul a susținut că democrații vor să legalizeze 15 milioane de migranți ilegali și să aducă mai mulți, ceea ce îi poate ajuta să câștige statele swing și să transforme America într-un „stat cu un singur partid”.

„Obiectivul declarat public de aproape toți liderii Partidului Democrat este legalizarea cât mai curând posibil a ~15 milioane de migranți ilegali, precum și aducerea altor zeci de milioane. Acest lucru ar face imediat toate statele swing de culoare albastră, la fel cum s-a întâmplat în California cu amnistia din 1986, transformând America într-un stat cu partid unic permanent. Acestea sunt ultimele alegeri reale dacă Trump pierde”, a declarat Musk într-o postare pe X.

Imigrația ilegală este o problemă majoră în Statele Unite asupra căreia democrații și republicanii se disputa constant.

Vicepreședintele Kamala Harris a promis că va stabili o „cale câștigată către cetățenie” pentru migranții ilegali.

„Știe că sistemul nostru de imigrație este stricat și are nevoie de o reformă cuprinzătoare care să includă o securitate puternică a frontierei și o cale câștigată către cetățenie”, se arată pe site-ul campaniei lui Harris, citat de New York Post.

Pe de altă parte, fostul președinte Donald Trump,care se va confrunta cu Harris pentru Casa Albă, a susținut că va pune în aplicare o inițiativă amplă de deportare pentru a expulza migranții ilegali din SUA.

Elon Musk și-a exprimat în mod regulat sprijinul pentru Donald Trump în alegerile programate pentru 5 noiembrie.

Candidatul republican la președinție Donald Trump, dacă va fi ales, s-a angajat să înființeze un nou grup operativ, condus de Musk, pentru a efectua un audit financiar și de performanță complet al întregului guvern federal și să facă recomandări pentru reforme drastice.

Elon Musk a salutat decizia lui Trump, declarând: „Este foarte nevoie de acest lucru”.

Într-un interviu separat, Trump a spus chiar că și-ar dori să-l numeasca pe Elon Musk în cabinetul său dacă va fi ales președinte.

Alte stiri din Externe

Ultima oră