Donald Trump spune că va întrerupe orice ajutor pentru Ucraina: cererile lui Zelensky „nu se termină niciodată”

16 Iun 2024
Donald Trump spune că va întrerupe orice ajutor pentru Ucraina: cererile lui Zelensky „nu se termină niciodată”

La un miting de campanie la Detroit, Michigan, organizat de inițiativa Turning Point USA , Donald Trump a criticat gradul de sprijin pentru Ucraina, scrie Le Monde

În discursul său, fostul președinte și candidat critică ajutorul acordat Ucrainei, ale cărei cereri „nu se termină niciodată”. „Cred că Zelensky este poate cel mai mare vânzător dintre toti politicienii care au trăit vreodată. De fiecare dată când vine în țara noastră, pleacă cu 60 de miliarde de dolari ”, a spus Donald Trump.

El a continuat spunând că „îl iubește pe [președintele ucrainean Volodymyr] Zelensky” din cauza a ceea ce a făcut în timpul primei proceduri de demitere împotriva lui Donald Trump , apoi a continuat:  [Zelensky] tocmai a plecat, acum patru zile, cu 60 de miliarde de dolari. Și odată ce se întoarce acasă, anunță că mai are nevoie de 60 de miliarde. Și nu se termină niciodată, nu se termină niciodată. Voi rezolva această problemă înainte de a lua Casa Albă ca președinte ales. Voi rezolva această problemă ”, a spus Donald Trump.

Alte stiri din Externe

Ultima oră