Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump printre starurile invitate la petrecerea de dinainte de nuntă a moștenitorului unui miliardar indian

05 Mar 2024
Bill Gates, Mark Zuckerberg și Ivanka Trump printre starurile invitate la petrecerea de dinainte de nuntă a moștenitorului unui miliardar indian

Mark Zuckerberg, Bill Gates și Ivanka Trump s-au numărat printre personalitățile internaționale de mare nivel care s-au deplasat în India pentru extravaganta petrecere înainte de nuntă a moștenitorului miliardarului Anant Ambani, petrecere care s-a încheiat duminică, scrie CNN

Cu spectacole ale superstarului pop Rihanna și magicianului David Blaine, sărbătoarea de trei zile a întâmpinat aproximativ 1.200 de invitați din Silicon Valley, Bollywood și nu numai, cu legenda cricket-ului Sachin Tendulkar și actorul Shah Rukh Khan printre numeroasele celebrități indiene fotografiate la petrecere.

Anant Ambani este fiul cel mai mic al celui mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, care are o avere estimată la 117 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Tânărul de 28 de ani este director la o companie de energie operată de Reliance, conglomeratul indian fondat de bunicul său.

Deși Ambani și prietena sa, Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, nu urmează să se căsătorească până în iulie, nicio cheltuială nu a fost scutită la luxoasa petrecere de dinainte de nuntă. Oaspeților li s-au servit 500 de feluri de mâncare create de aproximativ 100 de bucătari, potrivit Reuters, care a văzut o copie a unui document de planificare oferită invitaților.

Festivitățile de weekend au avut loc în Jamnagar, în statul vestic Gujarat, aproape de principala rafinărie de petrol a Reliance. Aeroportul orașului, care operează de obicei mai puțin de 10 zboruri pe zi, a raportat o creștere a activității. Într-o postare de sâmbătă X, autoritățile aeroportului au spus că aproximativ 130 de zboruri au sosit pentru petrecerea extravagantă.

Avioane închiriate din New Delhi și Mumbai au fost puse la dispoziție oaspeților, a spus Reuters, la fel ca și serviciile unor stilişti și artiști de machiaj.

Brațul caritabil al afacerii familiei Ambani, Fundația Reliance, a spus că țesătorii au fost angajați pentru a produce „o tapiserie de vis” pentru nuntă, în timp ce artizani cu deficiențe de vedere au fost angajați pentru a face lumânări pentru oaspeți.

Un nou complex de temple hinduse este construit special pentru nuntă și ulterior va fi deschis publicului, a adăugat ONG-ul.

Miercuri, familia Ambani a găzduit o cină comunală pentru peste 50.000 de săteni.

Alte stiri din Externe

Ultima oră