Nu-i în Vaslui. Legată și biciuită pentru că a umblat la butoiul cu vin!

06 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
Nu-i în Vaslui. Legată și biciuită pentru că a umblat la butoiul cu vin!

Relația unui cuplu de octogenari a luat-o grăbită spre continuarea tragi-comică a întâmplărilor BSDM din romanul scorojit la anumite pagini de fete mai mult sau mai puțin bătrâne.

Motivul dărăpănării între cei doi nu a fost unul erotic, ci unul eroic!
Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, s-a opărit rău după ce a lui soață a umblat la butoiul cu vin, imediat după ce-l făcuseră.

Acum, ca s-o dăm în misoginism, și femeia are partea sa de vină. Însuflețită de curajul întâlnirii cu vinul probabil, ea n-a suportat morala la care era supusă și a ripostat vorbelor de ocară. Gest fatal!
Soțul a reacționat și mai agresiv lovind-o cu un obiect contondent și dacă s-ar fi oprit aici ar fi fost vorba de o ceartă cum mai fuseseră atâtea altele în viața lor. Dar a legat-o cu sfoară de mâini și a început să o lovească cu biciul, dar și cu pumnii, până ce femeia și-a pierdut conștiența. După aceea, a plecat de acasă...

Femeia a suferit răni ce au avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale, iar soțul ei are un dosar penal pentru lipsire de libertate și violență în familie, și va fi trimis în judecată, drept plată pentru faptele sale. Ceea ce înseamnă că la un moment dat se va despărți de butoiul de vin, atât de drag...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră