Aplicația Whatsapp va înceta să mai funcționeze pe anumite modele de telefoane

19 Dec 2022
Aplicația Whatsapp va înceta să mai funcționeze pe anumite modele de telefoane

De la începutul anului 2023 pe unele telefoane mobile aplicația WhatsApp nu va mai funcționa. Mai precis, va fi vorba de telefoane care nu-și mai pot actualiza sistemele de operare.

Începând de anul viitor, chiar din prima zi a anului 2023, smartphone-urile vor trebui să aibă numite sisteme de operare pentru a putea utiliza aplicația: Android 4.2 sau o versiune mai recentă, ori iOS 12.1 sau o versiune mai recentă.

Acest lucru înseamnă că modelele care vor deveni depășite sunt: LG: Optimus L3 II Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus L3 II, Optimus L7II, Optimus L5 Dual, Optimus L7 Dual, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus L2 II, Optimus L4 II, Optimus L6, Optimus L6, EnactLG Lucid 2, Optimus F7, Samsung: Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2. Huawei: Ascend Mate, Ascend G740, Ascend D2, Apple: iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 6S Plus, Sony: Xperia M, Lenovo: A820.

Imposibilitatea de a upgrada sistemul de operare devine o problemă reală la cât mai multe smartphone-uri din cauza lipsei spațiului de stocare. Orice upgrade de sistem sau aplicații presupune o dimensiune mai mare a memorie care devină ocupată și duce la o viteză de reacție mai mică. 

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră