iPhone X are probleme la temperaturile negative. Apple spune că va rezolva problema

14 Noi 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
iPhone X are probleme la temperaturile negative. Apple spune că va rezolva problema

iPhone X, cel mai scump și mai performant telefon al celor de la Apple, are probleme de funcționare la temperaturi scăzute. Mai precis la cele sub 0 grade. 

Mai mulţi utilizatori care locuiesc în regiuni ale globului în care temperaturile sunt mai scăzute s-au plâns pe reţelele sociale de faptul că iPhone X nu mai funcţionează când ies din casă.

Despre ce e vorba?  Se pare că ecranul nu mai răspunde la niciun fel de comenzi când temperaturile sunt reduse. Defecţiunea apare brusc atunci când utilizatorii ies afară şi se rezolvă miraculos atunci când aceştia revin în casă.

Este un defect sau nu? Site-ul oficial Apple menţionează, în ceea ce priveşte temperaturile, că dispozitivele sale funcţionează în condiţii optime atunci când temperatura este cuprinsă între 0 şi 35 de grade.

Compania americană a emis un comunicat în care spune că este la curent cu această problemă şi că rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare, scrie news.ro.

Aceasta nu este insa singura problema a celor de la Apple.

Nefuncţionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achiziţionat deja un iPhone X s-au lovit. Un număr relativ restrâns de utilizatori s-au plâns de faptul că ecranul afişează permanent o dungă verde, ceea ce poate fi un defect de producţie.

Apple X s-a lansat cu prețul de pornire de 1.000 usd plus taxe. La noi modelul poate fi gasit la preturi incepand cu 5.300 ron. Variantele mai sofisticate ajung chiar la 7.200. In ciuda acestor preturi, la multe magazine printre care si eMag, stocul este ZERO in acest moment.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră