Veste de ultimă oră despre LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când are loc următoarea extragere

12 Mai 2015
Veste de ultimă oră despre LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când are loc următoarea extragere
Ministerul Finanţelor nu a fixat încă data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale. Ce se știe însă este faptul că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie. Surse guvernamentale au declarat pentru economica.net că extragerea pentru bonurile din aprilie şi mai se va face în iunie. Pentru bonurile din luna iunie se va face în luna iulie. Apoi va merge lunar, potrivit legii.

Pentru a participa la loterie sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

La loteria bonurilor fiscale poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani. Astfel, în cadrul loteriei bonurilor fiscale se va extrage un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, precum şi data emiterii bonului.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Prima extragere a avut loc în data de 13 aprilie, iar bonurile câștigătoare sunt cele emise în data de 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei și 6,99 lei.

Până în prezent au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bătaie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, valoarea câștigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal câștigător.

Cei care nu au depus cererile până acum, mai au timp până pe 13 mai să meargă la sediul ANAF de care aparțin cu domiciliul, să depună în original bonul fiscal, copia actului de identitate și o cerere de revendicare a premiului. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră