Trimis în judecată pentru o crimă comisă acum 18 ani

10 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Trimis în judecată pentru o crimă comisă acum 18 ani

Conform procurorilor, în noaptea de 26/27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuința iubitei sale din cartierul bucureştean Titan, Dan Păcurariu a lovit-o pe Mihaela Fulga în cap de mai multe ori, până i-a zdrobit craniul. Aceasta a murit la scurt timp în urma leziunilor suferite. 

Pentru a acoperi crima, el a încercat să simuleze un jaf. A furat câte ceva din casă, dar numai lucruri care-l legau de Mihaela. O copie după buletinul fetei, telefonul pe care i-l cumpărase, niște bijuterii pe care i le făcuse cadou, mai multe chei, o carte, un calendar chinezesc, robotul telefonic și chiar o șuviță de păr de-a iubitei sale. Toate acestea au fost descoperite, după 14 ani, acasă la el, în timpul unei percheziții.

Crima a avut loc pe fondul degradării relației dintre cei doi, Dan Păcurariu fiind foarte gelos şi posesiv. Îşi urmărea iubita la locurile de muncă, pe stradă, o aștepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este și la ce oră ajunge acasă.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost descoperit de Poliţie după ce vecinii au simţit un miros puternic ce venea din apartamentul în care locuia. Având o altă iubită, pe care o chema tot Fulga, Păcurariu a făcut o gafă monumentală. "Inculpatul Dan Pădurariu i-a spus martorei F.A. că victima Mihaela Fulga a fost omorâtă, în data de 29.06.1998 (luni), în jurul orei 17.00 – 18.00, în condiţiile în care cadavrul acesteia a fost descoperit în acea zi, însă abia în jurul orelor 22.00-23.00“, au arătat procurorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București. Dan Păcurariu va fi judecat în stare de arest preventiv, cu sechestru pus pe mai multe bunuri imobile.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră