SRI a răscolit printre bikinii dintr-un geamantan uitat (VIDEO)

10 Iun 2015
SRI a răscolit printre bikinii dintr-un geamantan uitat (VIDEO)
Situaţie demnă de cascadorii râsului pentru SRI ieri, la Iași. O geantă cu lenjerie intimă şi alte haine, cel mai probabil uitată de cineva care a coborât din tramvai în zona Billa Gară, a creat panică printre trecători şi autorităţi. 

Un cetăţean cu spririt civic a descoperit geamantanul abandonat și a sunat la 112. Conform procedeurilor, pentru că exista riscul ca valiza să conţină o bombă, la faţa locului au fost trimişi imediat pirotehniştii de la SRI şi poliţiştii de la IPJ Iași. Timp de o oră şi jumătate, întreaga stradă a fost blocată de forţele de ordine.

Jurnaliștii de la www.ziaruldeiasi.ro au surprins întreaga acţiune. „Geniştii de la SRI au târât în primă fază geanta în mijlocul străzii, apoi au deschis-o cu ajutorul a două telescoape. După o oră şi jumătate, geniştii au scos din geantă articole de îmbrăcăminte aparţinând unei femei, care cel mai probabil a uitat-o pe trotuar atunci când a coborât dintr-un mijloc de transport. 




Un sirian amendat

Singura victimă a „bombei“ din faţa magazinului Billa, scriu cei de la www.ziaruldeiasi.ro, a fost şoferul unui bolid Range Rover, care a trecut de toate barajele ridicate de poliţişti. „Şoferul, un cetăţean sirian, circula cu viteză şi a virat deodată la stânga, pe strada Bacinschi, care era închisă cu totul de poliţia locală, poliţia rutieră, şi „mascaţii“ de la Serviciul de Acţiuni Speciale. Şoferul bolidului a trecute printre aceştia şi nu a oprit decât atunci când a ajuns la coletul suspect, lângă care erau doi ofiţeri SRI îmbrăcaţi în armură, ce încercau să deschidă geanta. Aceştia au rămas surprinşi de gestul bărbatului, care oprise stupefiat şi se uita la cei doi. Imediat, el a virat la stânga, dar a fost oprit de un poliţist de la rutieră şi de „mascaţi”.”

Şoferul a fost amendat cu 390 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră