Scenă tulburătoare în Iași. Fetiță de trei ani încercând să încălzească trupul rece al mamei decedate

15 Feb 2017
Scenă tulburătoare în Iași. Fetiță de trei ani încercând să încălzească trupul rece al mamei decedate

O întâmplare tragică care a avut loc în Iaşi în cursul nopţii de luni spre marţi într-o anexă insalubră şi sărăcăcioasă din zona Copoului, i-a impresionat teribil pe cei sosiți să acorde primul ajutor. 

Intervenția ambulanței a fost solicitată de un bărbat, care, în momentul în care a ajuns acasă, a găsit-o decedată pe femeia alături de care trăia.

Echipajul SMURD deplasat la fața locului a fost martorul unei scene tulburătoare: fetița femeii decedate, în vârstă de trei ani, își mângâia mama, încercând să-i încălzească trupul înghețat de suflul rece al morții.

Echipajul medical nu a putut decât să constate decesul femeii, întrucât victima prezenta semne vizibile de instalare a morţii, caz în care manevrele de resuscitare nu mai pot fi utile.

Casa în care locuiau cei trei nu era racordată la nicio utilitate. Potrivit reprezentanţilor DGASPC Iaşi, fetiţa mai are doi fraţi de care mama nu s-a putut ocupa şi care au ajuns în plasament familial la bunicii paterni. În urma tragediei, DGASPC Iaşi a hotărât să ia copila în plasament de urgenţă în centrul de profil din Tătăraşi.

În cauză, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au dispus efectuarea necropsiei pentru identificarea cauzelor care au dus la decesul victimei. Din primele verificări, femeia nu prezenta semne de violenţă.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră