Remus Truică, audiat la DIICOT. Omul de afaceri a fost pus sub control judiciar

19 Mai 2015
Remus Truică, audiat la DIICOT. Omul de afaceri a fost pus sub control judiciar
UPDATE 12:40 - Remus Truică a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. În acest dosar, omul de afaceri este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, instigare la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani.
..........................................................................

Remus Truică s-a prezentat, în această dimineață, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, instigare la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu și spălare de bani.
 
Săptămâna trecută, procurorii i-au pus sub acuzare pe Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, pentru înșelăciune și spălare de bani, după ce au luat credite de la o sucursală a BRD fără a mai înapoia banii. Prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de dolari, iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu prejudiciul este de 3 milioane de euro.

În prezent, Adrian Sârbu este arestat în alt dosar, respectiv cel de evaziune fiscală de la Mediafax, iar Sorin Roșca Stănescu se află în penitenciar, el fiind condamnat în dosarul "Rompetrol".
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră