Primarului Sectorului 4 îi place să fumeze, chiar și în spații mici și închise! (VIDEO)

22 Mai 2017
Primarului Sectorului 4 îi place să fumeze, chiar și în spații mici și închise! (VIDEO)

A fi primar nu e o întâmplare, e un lucru mare, Atât de mare încât se pare că persoanei alese să conducă destinele comunității îi cresc proporțional noi așteptări de la propria viață, de respect față de propria persoană, și mai puțin de legi în vigoare.

Daniel Baluță, primarul Sectorului 4, a fost surprins de jurnalistul Vlad Petreanu în timp ce fuma într-un local din Capitală, ignorând legea care interzice să îți aprinzi țigara în spațiile publice.

Vlad Petreanu povestește pe blogul său că, în momentul în care primarul a ajuns la restaurant, chelnerii au început să împartă scrumiere la masa la care edilul stătea alături de alte persoane.

"S-a dat liber la fumat", au explicat chelnerii când clienții au întrebat ce se întâmplă.

În februarie, după ce un club din Sectorul 4 a ars din temelii, Daniel Băluță susținea că autoritățile efectuează frecvent controale inopinate în localuri, pentru a vedea dacă se respectă legea anti-fumat. Primarul a precizat că în cazul în care un local este amendat de mai multe ori pentru că nu ia măsuri să nu fumeze clienţii în interior, acesta poate fi închis temporar. Să vedem dacă nu cumva primarul Băluță a ținut neapărat să închidă localul în care a fumat...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră