Percheziţii în Bihor, la persoane suspectate că au comis o evaziune fiscală de 750.000 de euro

10 Iun 2015
Percheziţii în Bihor, la persoane suspectate că au comis o evaziune fiscală  de 750.000 de euro
În această dimineață, 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează percheziţii la sediile unor societăţi comerciale (o firmă de publicitate și punctele de lucru ale unor societăţi specializate pe comerţul cu fructe).

De asemenea, sunt percheziţionate şi locuinţele a trei persoane din județul Bihor, bănuite că au creat un prejudiciu de aproximativ 750.000 de euro, prin evaziune fiscală şi spălare de bani.

Acţiunea poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei societăţi comerciale din  Oradea ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi că, în perioada 2010-2013, ar fi creat circuite financiare fictive, de natură să asigure sustragerea de la plata T.V.A. aferentă comercilizării pe piaţa internă a unor produse alimentare achiziţionate din spaţiul intracomunitar.

La finalizarea activităților, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul IPJ Bihor pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră