Bucurestiul se umple de parasute! Se anunta preturi promotionale

19 Mai 2015
Bucurestiul se umple de parasute! Se anunta preturi promotionale
Dynamite Days, cel mai mare festival de parasutism din sud-estul Europei, va incepe maine la Aerodromul din Clinceni – Ilfov. Evenimentul se intinde pana la 24 mai si este organizat de catre TNT Brothers si se va bucura de prezenta campionilor mondiali la parasutism.

Festivalul se afla la editia cu numarul sapte si este unul dintre cele mai importante evenimente din lumea parasutismului european. Timp de 5 zile, spectatorii vor putea asista la salturile și demonstrațiile spectaculoase ale profesioniștilor de renume, care își perfecționează tehnica alături de instructori calificați la nivel internațional. De asemenea, aceștia se pot bucura de muzică, petreceri tematice, invitați surpriză, proiecții de film și petreceri cu DJ în hangar în fiecare seară.

Mai mult decăt atât, la fiecare ediție a festivalului Dynamite Days, echipa TNT Brothers realizează recorduri naționale inedite de prinderi în aer. Anul trecut, 19 parașutiști au realizat o prindere record în formă de stea, în cădere liberă de la 4.000 m, cu o viteză între 300 – 360 km/oră. Intarea la festival este gratuită. În perioada 20-22 mai, saltul în tandem foto-video are prețul special de 850 lei, între 23-24 mai 2015, saltul în tandem foto-video costă 1000 lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră