O adolescentă de 16 ani s-a sinucis aruncându-se în apele canalului Dunăre-Marea Neagră: "Viața este prea importantă ca să fie luată în serios"

01 Iun 2015
O adolescentă de 16 ani s-a sinucis aruncându-se în apele canalului Dunăre-Marea Neagră:
O adolescentă de 16 ani din Constanța şi-a așternut, vineri, ultimele gânduri pe o hârtie. O decepţie în dragoste şi sărăcia ar fi determinat-o pe tănără să-şi pună capăt zilelor. "Viaţa este prea importantă ca să fie luată în serios", a scris tânăra apoi s-a aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră. 
 
Maria era elevă la clasa a X-a la Colegiul Național "Kemal Ataturk" din Medgidia. Vineri, s-a întors în localitatea Murfatlar, pentru a petrece weekend-ul acasă, așa cum făcea în fiecare săptămână. După ce mama ei a plecat la muncă, adolescenta a mers la cimitir, iar în jurul orei 9:00 anunțat-o că a terminat treaba, dar că se simte rău. A fost ultima dată când femeia a auzit vocea fiicei sale, scrie reporterntv.ro.
 
Când s-a întors de la serviciu, mama Mariei a găsit o fotografie a adolescentei, iar lângă aceasta banii ce proveneau din bursa școlară,  dar și un bilet de adio. Fata își cerea scuze pentru gestul pe care urma să-l facă și scria că vrea o înmormântare simplă. În ultimul mesaj pe Facebook, Maria a scris că viața este prea importantă pentru a fi luată în serios.
 
Îngrozită, femeia a anunțat autoritățile, apoi a plecat în căutarea fiicei sale.

Pe marginea canalului Dunăre – Marea Neagră, polițiștii au găsit o pereche de teniși, așa că imediat au cerut ajutorul scafandrilor. 
 
Aproape de lăsarea întunericului, trupul fetei a fost găsit și adus la mal. Medicii au resuscitat-o minute în șir, însă nu au mai avut cum să o salveze.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră