Râmnicu-Sărat. Mașină înghițită de o groapă uriașă în asfalt (VIDEO)

23 Feb 2017
Râmnicu-Sărat. Mașină înghițită de o groapă uriașă în asfalt (VIDEO)

Unei mașini parcate în Râmnicu Sărat, chiar în centrul orașului, nu i-a fost foarte bine în noaptea ce tocmai a trecut. În jurul orei 3 dimineața, spun martorii, asfaltul pe care cele patru roți ale autovehicului se sprijineau cu nădejde și încredere, s-a surpat, într-un hău de câțiva metri adâncime.

Mașina, conform relatărilor de la fața locului a făcut față cu brio evenimentului neprezentând avarii semnificative. A rămas singura "victimă" a incidentului pentru că celălalt autovehicul aflat în apropiere, ce putea avea aceeași soartă, a fost mutat la timp.

Surparea s-a produs chiar pe drumul european E85 de traversează orașul Râmnicu Sărat pe ruta Buzău - Focșani, traficul fiind deviat pentru câteva ore pe străzile adiacente.

”E un oraș vechi. Se cunoaște că e traversat de mai multe rânduri de tuneluri. Se pare că o boltă a unui tunel a cedat, dar e prematur să facem supoziții. Pe parcursul zilei vom avea date certe și se va stabili daca este vorba despre o valoare arheologică a zonei”, a declarat primarul orașului, Sorin Cârjan.â

Înainte de a fi astupată, groapa va fi temeinic cercetată de angajații Muzeului Județean Buzău.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră