Marcel Ciolacu se implică activ în rezolvarea scandalului din jurul stadionului Ghencea

30 Oct 2022
Marcel Ciolacu se implică activ în rezolvarea scandalului din jurul stadionului Ghencea

Marcel Ciolacu, președintele PSD, dorește să se implice în soluționarea problemei legate de utilizarea stadionului Ghencea.

Acesta a declarat pentru jurnaliștii de la ProSport

"Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă", a spus Marcel Ciolacu pentru Prosport.

Președintele PSD și-ar dori ca Steaua și FCSB să ajungă la un consens și să poată juca cele mai importante meciuri pe același stadion.

Neînțelegerile legate de stadionul Ghencea au fost multiple, la fel și scandalurile din spatele sumelor alocate pentru construirea acestuia, iar suporterii nu înțeleg de ce Armata Română refuză să închirieze terenul echipei manageriate de Gigi Becalli în condițiile în care acesta achită sume semnificative pentru închirierea Arenei Naționale. Până în acest moment, FCSB a jucat cele mai importante meciuri pe un teren unde achită aproximativ 50.000 euro pentru fiecare partidă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră