LOTERIA BONURILOR FISCALE. Câți români au depus cereri de revendicare a premiului de la Fisc

15 Apr 2015
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Câți români au depus cereri de revendicare a premiului de la Fisc
ANAF a primit 4.245 de cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale în primele două zile de după prima extragere. Cele mai multe bonuri fiscale câştigătoare au fost depuse la DGRFP Iaşi, potrivit unui comunicat al ANAF.
 
Până acum cele mai multe persoane care şi-au revendicat premiul au depus cereri la DGRFP Iași – 709 persoane. Pe locul doi se află DGRFP Brașov – 651 persoane, urmată de DGRFP Galați – 568 persoane, DGRFP București – 548 persoane, DGRFP Ploiești – 496 persoane, DGRFP Cluj – 490 persoane, DGRFP Timișoara – 413 persoane şi DGRFP Craiova – 370 persoane.
 
Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Bonul trebuie să fie însoţit de actul de identitate al câştigătorului sau a paşaportului şi o cerere model.
 
Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.
 
Prima extragere a avut loc în data de 13 aprilie, iar bonurile câștigătoare sunt cele emise în data de 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei și 6,99 lei. Posesorii acestor bonuri au la dispoziție 30 de zile pentru a le depune la ANAF in vederea participării la împărțirea premiului de un milion de lei aferent extragerii. (V.M.)
 
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră