Kanye West a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi din cauza comentariilor sale

28 Oct 2022
Kanye West a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi din cauza comentariilor sale

Kanye West spune că a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi în această săptămână, după ce a pierdut mai multe parteneriate majore din cauza comentariilor sale antisemite.

Joi, rapperul, cunoscut și sub numele de Ye, a postat un mesaj către Ari Emanuel, CEO-ul agenției de divertisment și media Endeavour, care a cerut companiilor să înceteze să mai facă afaceri cu rapperul din cauza recentelor sale comentarii de ură despre evrei.

Cămașa lui albă cu viețile contează și aspectul lui Tucker Carlson o demonstrează: Kanye West nu vrea cale de întoarcere
Andrew Lawrence

„Ari Emanuel, am pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi și sunt încă în viață”, a scris West pe Instagram, după ce și-a recăpătat controlul asupra contului după ce a fost restricționat pe platforma pentru distribuirea discursului instigator la ură. „Acesta este un discurs de dragoste. Eu încă te iubesc. Dumnezeu încă te iubește. Banii nu sunt cine sunt eu. Oamenii sunt cine sunt eu.”

S-a speculat pe scară largă că West și-a pierdut statutul de miliardar în această săptămână, după ce mai mulți asociați de afaceri și de modă au rupt legăturile din cauza mai multor comentarii antisemite făcute de rapper în ultimele săptămâni și după ce a promovat îmbrăcămintea cu sloganul supremacist alb „White Lives Matter” la Paris. saptamana Modei. Incidentele antisemite ulterioare din Los Angeles i-au zdruncinat pe liderii politici din California, precum și pe figuri de divertisment și mode din LA, care lucraseră anterior cu rapperul.

Adidas, Balenciaga, Gap și alte companii au spus că nu vor mai lucra cu West, doar parteneriatul său cu Adidas valorând aproximativ 250 de milioane de euro. De asemenea, agenția sa de talent de multă vreme CAA l-a renunțat, în timp ce un documentar recent finalizat despre muzician a fost anunțat.

Într-un articol pentru Financial Times săptămâna trecută, Emanuel a scris: „Nu ar trebui să existe nicio toleranță nicăieri pentru antisemitismul occidental. Acesta este un moment din istorie în care miza este mare și a fi deschis cu privire la valorile noastre și a le trăi este esențial.”

După ce West a fost abandonat de Adidas, rapperul și designerul de modă s-au prezentat „neanunțat și fără invitație” la birourile corporative ale mărcii de încălțăminte Skechers din Los Angeles. West a fost escortat afară din clădire, compania spunând că „nu are intenția de a lucra cu West” și că a fost angajat în „filmări neautorizate”.

Miercuri, școala privată neacreditată a West din California, Donda Academy, a anunțat că se va închide cu efect imediat. Într-un e-mail către părinți, directorul, Jason Angell, a spus că decizia a venit „la discreția fondatorului nostru”, conform Hollywood Unlocked, dar că intenționează să „înceapă din nou în septembrie 2023”.

 

Sursa; The Guardian

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră