ATENŢIE! Trecerea pentru pietoni din „Intersecţia morţii“ de pe KISELEFF, desfiinţată de astăzi. VIEŢI CURMATE în unul dintre cele mai periculoase locuri din Bucureşti

10 Iun 2015
ATENŢIE! Trecerea pentru pietoni din „Intersecţia morţii“ de pe KISELEFF, desfiinţată de astăzi. VIEŢI CURMATE în unul dintre cele mai periculoase locuri din Bucureşti
Trecerea pentru pietoni de la intersecția Șos. Kiseleff cu Bd. Expoziției se desființează, începând de astăzi, pentru implementarea treptată a noilor soluții de trafic din zona Pieței Presei Libere. 
Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere București, citat de Agerpres, circulația pietonilor se va desfășura prin noul pasaj pietonal. Conducătorii de autovehicule sunt sfătuiți să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate în zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri.

31 ianuarie 2009
. O tânără a fost accidentată mortal, sâmbătă dimineaţa, pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Kiseleff, autoturismul implicat având număr de corp diplomatic. Şoferul, care conducea o Skoda Octavia, venea din direcţia Casa Presei-Arcul de Triumf, când a acroşat o tânără, în vârstă de 23 de ani, care, în urma impactului, a fost aruncată 20 de metri. Tânăra a decedat.  Tânăra era însoţită de o prietenă, când s-a angajat în trecerea pietonală, amica ei fiind cu câţiva paşi mai în faţă. Autoturismul diplomatic avea viteză şi venea pe banda întâi, acroşând-o pe victimă. Şoferul care a provocat accidentul este angajat al Ambasadei Austriei la Bucureşti.

Tatiana Duplei ucisă pe trecerea de pietoni de pe Kiseleff


27 martie 2008. Tot pe Şoseaua Kiseleff, la 27 martie 2008 a fost accidentată mortal, pe trecerea de pietoni Tatiana Duplei, o studentă din Republica Moldova. Afacerista Anamaria Straus, cea care a produs tragedia, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de încercare de 5 ani.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră