Incendiu violent la un spital din Timiş. Zeci de pacienţi au fost evacuaţi

22 Ian 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Incendiu violent la un spital din Timiş. Zeci de pacienţi au fost evacuaţi Galerie foto (2)

S-a dat alarma duminica seara la un spital din Timis, unde un pavilion in care se aflau bolnavi a luat foc. Imediat au fost mobilizati pompieri din mai multe localitati care sa intervina.

Focul a izbucnit la un pavilion cu pacienti de la Spitalul de Psihiatrie Gataia, relateaza opiniatimisoarei.ro.

Este vorba de un imobil cu etaj, in care se gaseau 25 de pacienti netransportabili. Angajatii spitalului s-au mobilizat rapid si au reusit sa-i scoata pe toti din saloane. De teama ca nu cumva flacarile sa se extinda, acestia au evacuat si pacientii din pavilionul invecinat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Bogdan Mutu, a declarat că în total au fost evacuate 70 de persoane, bolnavi şi angajaţi ai spitalului.

Potrivit acestuia, riscul ca incendiul să se extindă la alte clădiri a fost exclus, însă stingerea flăcărilor va mai dura câteva ore, scrie mediafax.ro.

Echipaje de pompieri de la Gataia, Birda, Deta si Timisoara se lupta  cu valvataia care, se pare, a pornit din zona de sub acoperisul de tabla, mai scrie opiniatimisoarei.ro.

Imobilele au toate avizele necesare. In luna decembrie, pompierii au facut ultima vizita la acest spital si s-au declarat multumiti de respectarea tuturor regulilor legate de prevenirea incendiilor, potrivit sursei citate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră