Fost ambasador SUA în Uniunea Europeană: Biden nu are nicio idee asupra evenimentelor care se întâmplă în lume la ora actuală

20 Noi 2022
Fost ambasador SUA în Uniunea Europeană: Biden nu are nicio idee asupra evenimentelor care se întâmplă în lume la ora actuală

Gazda Fox News, Brian Kilmeade, i se alătură fostul ambasador al SUA. către Uniunea Europeană Gordon Sondland pentru a interveni asupra vizitei președintelui Biden în Indonezia pentru Summit-ul G-20 privind „O singură națiune”.

GORDON SONDLAND: Ascultă, o să-l las pe Biden pe foaia de cheat pentru că Obama, Trump, Bush, toată lumea primește o foaie de cheat. Adevărata întrebare pe care trebuie să o pui este, ce se întâmplă când scapi de foaia de cheat și ești pe cont propriu? Și chiar îmi fac griji că președintele Biden nu are un macro-simț al ceea ce se întâmplă, unde se află și ce trebuie să facă, ceea ce, din nou, concluzia este că într-adevăr semnalează slăbiciune pentru Statele Unite.

BRIAN KILMEADE: Și apoi, te duci la citire și la modul în care presa din China a acoperit-o, pentru că vor spune adevărul. Presa este guvernul. Ei nu arată nicio consimțământ sau nu se îndepărtează de poziția ostilă. Am vorbit despre progresele realizate. Deci, ce citiți în asta?

GORDON SONDLAND: Știi, uneori progresul este definit pe măsură ce ai o altă întâlnire programată. Problema cu diplomația este că discuțiile sunt rareori sincere și chiar nu ajung la problemele de bază. Este prea multă ceremonie, este prea multă fast și sunt prea mulți oameni implicați în proces. Adică, trebuie să spun, acesta este singurul lucru pe care președintele Trump a încercat să-l facă a fost să treacă prin B.S. și ajungem direct la obiect și trebuie să facem mai mult din asta, a declarat ambasadorul pentru Fox News.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră