Elena Udrea a fost transferată la Târgșor "rapid, în secret"

01 Mai 2015
Elena Udrea a fost transferată la Târgșor
Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, sustine ca Elena Udrea a fosr transferata la penitenciarul Targsor ”rapid,in secret” fara ca ea sa fie anuntata initial.

Ea fost  “luata doar cu lucrurile pe care le avea pe ea in acel moment”, iar avocatul se declara surprins de aceasta mutare mai ales ca Udrea are infatisare la tribunal pe 6 mai iar DNA o va audia in mod sigur sapatamana viitoare. Alexandru Chiciu spune ca mutarea la Targsor a avut un impact evident asupra clientei sale mai ales ca, in conditiile de penitenciar, in timpul vizitelor ea va fi separata de vizitator de un geam protector, altfel decat in arestul preventiv unde discutiile au loc “face to face".

”Alta nedumerire a avocatului se refera la faptul ca mutarea s-a facut ieri astfel ca Udrea nu va putea sa-si foloseasca cardul de penitenciar pana marti deoarece nu se lucreaza in zilele de sarbatoare.Din acest motiv ea nu va putea “sa-si achizitioneze nimic,precum apa, produse igienice” avand cardul nealimentat. Totusi, apropiatii pot sa-i aduca apa dar nu si sapun, sampon sau pasta de dinti.

Alexandru Chiciu a mai precizat ca Elena Udrea se afla in carantina si sta intr-o camera cu alte trei persoane, una dintre aceste fiind Ingrid Mocanu, arestata in dosarul ANRP. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră