Elena Băsescu a fost prădată de hoţi. A rămas fără haine şi cosmetice

28 Aug 2015
Elena Băsescu a fost prădată de hoţi. A rămas fără haine şi cosmetice
Secția 1 Poliție a fost sesizată de Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, că unul dintre paznicii imobilului în care locuiește i-a sustras din casă mai multe haine și cosmetice, conform unor surse din Poliție. 

"La data de 6 august 2015, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că la începutul lunii, unul dintre paznicii imobilului în care locuiește i-a pătruns, fără acord, în locuință, ușa fiind închisă, dar neasigurată, de unde i-a sustras mai multe obiecte de vestimentație și cosmetice", a precizat vineri Poliția Capitalei, la solicitarea Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost identificat și condus la audieri, în baza autorizației emise de Judecătoria Sectorului 1, la domiciliul acestuia fiind efectuată și o percheziție.

Până în prezent au fost identificate mai multe bunuri care proveneau din săvârșirea faptei, bunuri predate părții vătămate.În prezent bărbatul se află în stare de arest preventiv, în baza mandatului emis de către Judecătoria Sectorului 1.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră