Descinderi DNA la Primăria Brașov. Biroul și locuința edilului George Scripcaru, percheziționate de procurori

29 Iun 2015
Descinderi DNA la Primăria Brașov. Biroul și locuința edilului George Scripcaru, percheziționate de procurori
Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov, au descins, în această dimineață, la Primăria Brașov.

Surse judiciare au declarat că în anchetă ar fi implicat și edilul George Scripcaru. Aceleași surse susțin că percheziții au loc la biroul utilizat de George Scripcaru, cel al șefului Serviciului Investiții și al directorului executiv adjunct al Direcției Tehnice, precum și la domiciliul edilului și sediile mai multor firme, printre care și la SC RadioTeleviziunea Transilvania SRL. 
 
Potrivit unui comunicat al DNA, cercetările au loc "într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2010-2015efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2010-2015".
 
"În cursul zilei de 29 iunie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate în județul Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se mai arată în comunicatul DNA. 



 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră