Descinderi DNA la CJ Caraș Severin. Procurorii scotocesc biroul și locuința președintelui Sorin Frunzăverde

14 Mai 2015
Descinderi DNA la CJ Caraș Severin. Procurorii scotocesc biroul și locuința președintelui Sorin Frunzăverde
UPDATE 11:44 - Perchezițiile DNA care au loc la locuința președintelui CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, dar și la sediul instituției au legătură cu turul al II-lea al alegerilor prezidențiale din 2014.

"Știu doar că este vorba de turul al II-lea al alegerilor prezidențiale. Nu dețin alte informații", a declarat purtătorul de cuvânt al CJ Caraș-Severin, Camelia Șușco, conform Agerpres.
 
Perchezițiile vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în anul 2014.
 
Sorin Frunzăverde se află în orașul Băile Herculane, unde se desfășoară o întrunire a primarilor și secretarilor de primării din județul Caraș-Severin.
..................................................

Procuroii DNA au descins, în această dimineață, la sediul Consiliului Judeţean Caraş Severin, dar și la locuința din Reșița a preşedintelui instituţiei, liberalul Sorin Frunzăverde.
 
Descinderile vin după ce, în urmă cu două zile, anchetatorii l-au reținut pe vicepreședintele CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, aflat acum în arest preventiv la Timișoara pentru 29 de zile, sub acuzații de corupție. Ghiorghioni a fost prins în flagrant primind mita 20.000 de lei chiar in biroul sau. Banii fusesera pusi intr-o revista de un om de afaceri care voia sa obtina atribuirea unui contract pentru reabilitare de drumuri.

Sorin Frunzaverde este presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin din 2008 si a mai ocupat aceasta functie si in perioada 1996-1997.
 
De asemenea, a ocupat, in mai multe guverne, pe rand, posturile de ministru al  Mediului, Apelor si Padurilor, ministru al Turismului, ministru al Apararii Nationale, a fost deputat in Parlamentul Romaniei, dar si eurodeputat, avand o cariera politica indelungata. (V.M.)
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră